Casă lângă pădure și lac în Pantelimon. Design arhitectonic și grădină spațioasă. Direct dezvoltator

Detalii anunt: Casă lângă pădure și lac în Pantelimon. Design arhitectonic și grădină spațioasă. Direct dezvoltator
Vanzare casă lângă pădure și lac în Pantelimon.
Design arhitectonic și grădină spațioasă

Cu naturalețe, alege să te muți în vatra domnească din Pantelimon.
Direct dezvoltator. Metrou, centre comerciale, cluburi de echitație la 15 minute distanță. Casă disponibilă pentru mutare imediată. Ideală pentru investiție.

389 mp. utili în total. 4 camere și grădină
111 mp. locuibili + pod = 128 mp. utili
Teren 325 mp. Grădină 261 mp utili
Preț: 147.000 €. TVA inclus
Tel.: dezvoltator: 0733.290.064

(Foto captură din video Hotel Lebada Alberto Costea Infrastructura Romania.)
Imagini cu caracter ilustrativ, parte din același ansamblu rezidențial. Casa se vinde cu cele două băi mobilate.

Despre Pantelimon

Prin bogăția peisajelor naturale, Pantelimon a fost văzut de Domnitorul Grigore al II-lea Ghica drept o reședință imperială din apropierea Constantinopolului.
Acest loc a fost ales. Poate și pentru că aici soarele strălucește în totalitate în fiecare minut al zilei deasupra râului. Astfel, luminile reflectate de ape se revarsă mereu cu blândețe și asupra orașului de astăzi. Explicația este că soarele pare că stă pe loc mulțumită cursului apei dispus de la Est la Vest, oferind locuitorilor din Pantelimon reflexii spectaculoase.
Pantelimon este împrejmuit, astfel, ca o cetate etern binecuvântată de natură: jumătate de cerc prin cursul râului Colentina și jumătate de cerc prin apropierea pădurilor milenare aparținând de Codrii Vlăsiei.

Despre casa ta din Pantelimon
Astfel, casa pe care urmează s-o vedeți primește forma unui omagiu adus acestei viziuni regale reflectând împrejmuirea naturală a Pantelimonului prin grădina spațioasă din jurul casei, din mijlocul unui teren de 325 mp.
În continuare, arhitectura interioară beneficiază de aceeași viziune de a contempla natura, cât și natura umană, prin designul conceput special să sprijine această idee și cursul firesc al omului în interiorul casei. Măreția naturii poate fi admirată din balconul integrat proporțional, în suprafață de 4 mp.
Construită în anul 2022, în urma unei experiențe de peste 20 de ani în domeniu, casa este situată la 350 de metri de apropierea pădurii unde la îndemână se află și un ochi de lac natural, avantajele centrale ale casei fiind livingul open - space și grădina de reședință care înconjoară casa prin cei 261 mp utili. Grădina beneficiază și de o terasă de 15 mp.

Designul arhitecturii interioare oferă 111 mp utili și este inspirat de proporții geometrice nobiliare ale antichității, livingul fiind o sinteză subtilă a casei boierești la întâlnirea cu cea antică. Definiția finală este redată de aspectul contemporan ce se continuă la etaj către podul de 16 mp.
Ideală pentru o familie întregită cât și pentru investiție. Pantelimon este una dintre cele mai căutate destinații rezidențiale din ultimii ani din toate motivele descrise mai sus, cât și pentru proiectul liniei de metrou M5 care se îndreaptă rapid către etapa finală și va avea o stație și mai apropiată de casă, accesul la metrou fiind deja disponibil prin magistrala Pantelimon – Piața Unirii (8 stații directe).

Imagini cu caracter ilustrativ, parte din același ansamblu rezidențial:

Facilități în imediata apropiere
Magazine la 2-4 minute cu mașina: Mini-market La 2 Pași, Mega Image, Profi, Penny, la 6 minute Piața Centrală. Hypermarket-uri în zonă: 10 minute până la Lidl, la aprox. 15 minute se află: Cora & Brico Depot, la aprox. 15-20 de minute: Piața Delfinului, Kaufland, Carrefour, Selgros, Dedeman, Dragonul Roșu, iar la aprox. 20 de minute: Auchan, Ikea & Metro Pallady.
Mega Mall se află la aprox. 15-20 de minute.
Numeroase restaurante s-au deschis recent în Pantelimon și în împrejurimi.
La aprox. 10 minute de casă se află 2 școli generale de tradiție echipate modern, 2 grădinițe de prestigiu, 2 licee sonore: Liceul Teoretic „Lucian Blaga” (aprox. 15 minute) situat la începutul cartierului Pantelimon și International School of Bucharest (12 minute) situat pe marginea Lacului Pantelimon.

Aveți acces la numeroase opțiuni pentru agrement:
La 350 de metri se află Pădurea Pantelimon, în care s-au format poteci pentru plimbări pe jos sau cu bicicleta în mijlocul unor peisaje frumoase și atractive, la fel de aproape se află ochiul de lac cu vegetație de tip deltă, iar cunoscuta Fermă a Animalelor este la 20 de minute de mers pe jos / 5 minute de condus.
Distanțe cu mașina: Piscina Colț de Rai (8 minute), Cluburi de echitație (8/ 25/ 46 minute), Parcul Pantelimon (la 10 minute), Promenadă pe Râul Colentina (11 minute), Lacul Pantelimon (10 minute), Lacul Lebăda, Insula și Palatul Lebăda (10 minute), Complex Sportiv Ion Țiriac (11 minute), Complex Sportiv Antilopa (11 minute), Codrii Vlăsiei din apropierea Mănăstirii Cernica (20 de minute) și Mănăstirii Pasărea (20 de minute). Centre Spa în zona extinsă: precum Bali Welness Tunari, Lotus Spa Otopeni și Therme (situate la 28/ 30/ 38 de minute).
Există posibilitatea de a practica sporturi nautice precum caiac - canoe, stand up paddle boarding, navigarea cu veliere și ambarcațiuni fără motor.
La Est de oraș: diferite complexe de agrement și restaurante specifice în zona extinsă a Mănăstirilor precum și accesul rapid către Mare (doar 2 h 20 cu trafic normal calculate de acasă).

Accesul la transportul public
Autobuz: stație la 700 m (10 minute de mers pe jos)
Metrou: 15 minute de condus până la Stația Pantelimon – Republica. Linie directă 8 stații până la Piața Unirii. Aprox. 20 de minute până la Stația Angel Saligny. În curând, linia modernă M5 care va oferi 3 stații până la Mega Mall și alte 7 stații rapide până la Universitate.
Tren: 12 minute de condus până la Stația Pantelimon care oferă: 19 minute până la Gara de Nord (1 stație de M. până la Piața Victoriei), precum și 2 h 23 minute până la Constanța și 2 h 40 până la Brașov. Sau 15 minute până la București Obor (acces spre Bd. Ferdinand și Colegiul Național „Iulia Hașdeu”).
Autostradă: 16 minute până la Autostrada Soarelui, 20 de minute până la Autostrada București – Ploiești.
Aeroport: 36 de minute Aeroportul Otopeni (dimineața devreme sau seara târziu).
Stații de încărcare pentru mașini electrice: 2 stații în Pantelimon și alte 8 stații în zona extinsă.

Aspecte tehnice
Sunt menite să inspire noua familie care va locui aici prin: multitudinea de ferestre pentru viziune 360 pentru a putea contempla natura din interior. Unghiuri înalte, ample.
Ambientul invocă perfecțiunea prin calitatea finisajelor arhitecturale, aspect reflectat de calitatea materialelor de construcție. Oferă ștafeta corectă noului locatar pentru a completa cu ușurință designul interior.

Proiectul cuprinde:
- teren 325 mp
- gaze, curent, canalizare, sistem supraveghere pe stradă și la reședință
- 4 camere (living room și 3 dormitoare)
- 2 băi
- bucătărie
- spații de depozitare: pod și debara
- finisaje premium

Spațiul dintre casă și limitele terenului este amenajat astfel:
-6.00 m partea din față
-3,78 m partea stângă
-3.00 m partea din dreapta
-8.00 m pentru partea din spate

Dimensiuni:
-Spațiu util în total 128 mp (4 camere + pod)
-Spațiu util în grădină + terasă 16 mp: 261 mp
-Spațiu util în total interior + grădină: 389 mp
-Amprenta casei: 64 mp construiți

Parter: 56 mp utili
- Total open space parter: bucătărie + living + hol = 46.5 mp
- Bucătărie open space 12.8 mp
- Living open space 22.1 mp + hol = 33.7 mp
- Hol 11.6 mp
- 1 baie de 8 mp
- Debara 1 mp
- Terasa 16 mp

Etaj + balcon + hol = 56 utili + pod = 72 utili
- 1 dormitor de 15 mp
- 1 dormitor de 15 mp
- 1 dormitor de 13.1 mp
- 1 baie de 8 mp
- hol + spațiul din fața scării 7.65 mp
- debara 1 mp
- balcon 4 mp
- pod util 16mp

Cu naturalețe, alege-ți cât de curând casa în vatra din Pantelimon. Oferta este limitată.
Casa face parte dintr-un ansamblu rezidențial cu spațiu respectuos redat de strada cu o lățime de aprox. 10 metri. Aspectul creat este similar cu cel al unui cartier american cu elemente elegante de exclusivism.
Casa este disponibilă pentru mutare imediată. Este ideală pentru investiție, prețurile fiind în urcare accelerată în Pantelimon. Casa se poate cumpăra și prin credit ipotecar fără rate la dezvoltator.
Cumpărătorul beneficiază de ambele băi utilate și mobilate. Casa se vinde racordată la toate utilitățile, având curtea amenajată cu gazon și un spațiu restrâns pentru parcare în interior.
Mai sunt disponibile 3 reședințe care pot fi predate imediat la roșu și la cheie. Cu 3 și 4 camere, finisajele fiind la alegere. Pentru mai multe amănunte, sunați direct la dezvoltator: 0733.290.064.

386 mp. utili în total. 4 camere = 111 mp. locuibili + pod = 125 mp. utili.
Teren 325 mp. Grădină 261 mp utili.
Preț: 147.000 €. TVA inclus
Tel.: dezvoltator: 0733.290.064

Prețul este promoțional raportat la zonă, cuprinde TVA și este oferit de dezvoltatori privați cu peste 20 de ani de experiență în regiune, care au reluat o tradiție moștenită în familie de peste un secol de meșteșug.

Liniștea este aceeași cu cea a pădurii legendare, Ferma animalelor și Palatul Lebăda reconstruiesc alura unui paradis natural atins de razele râului din fiecare anotimp. De aici, salba de lacuri arată drumul spre mare, via Autostrada Soarelui. Sau către refugiul calm păstrat de domeniul Mănăstirii Cernica.
Alegi să te muți aici ca să te reîncarci de fiecare dată, pe aleile începuturilor și să fii, în același timp, în legătură directă cu viața vibrantă a zilelor noastre.

O prezentare realizată de Bliss & Tesoro Muses
A-Veșnic Branding Company.
147.000 euro 0733.290.064 www.imobiliare-anunturi.ro