Anunturi Promovate

Inchiriere 3 camere Unirii - Bulevardul Libertatii, proprietar

Detalii anunt: Inchiriere 3 camere Unirii - Bulevardul Libertatii, proprietar

Inchiriere 3 camere Bulevardul Libertatii, Centru Civic, direct proprietar. Apartament luxos, spațios, mobilat, vis-a-vis de Casa Poporului / zona Unirii.

Blocul este situat într-o zonă excelenta, pe Bulevardul Libertatii, cu vedere spre Palatul Parlamentului, Piata Constitutiei, Catedrala Mântuirii Neamului, Catedrala Patriarhală, etc. Proprietatea este situata la etajul 2, intr-un imobil de 8 etaje, proiect tip monolit, cu rezistenta mare la cutremure, construit in anul 1986, cu o arhitectura incadrata in planul Casei Poporului. Suprafata utila este de aprox. 90 mp, tipul de compartimentare este decomandat. Motivele pentru aceasta se găsesc în principal în infrastructura perfectă.

Dispune de:
⦁ un living spatios cu mobila de lux din lemn masiv,
⦁ doua dormitoare, ambele situate în partea din față, astfel încât există vederi relaxante în timp ce vă bucurați de o ceașcă de cafea cu acces direct la balcon, respectiv lojă, sau de un apus de soare în serile pline de vară lăsând ziua să se încheie confortabil cu un pahar de vin.

⦁ baia este dotata cu jacuzzi,
⦁ spalator utilat cu masina de spalat, lavoar, oglinda,
⦁ hol generos atat la intrare cat si in rest
⦁ toate camerele sunt accesibile din hol.
⦁ bucatarie in plan deschis, cu bar, loc de luat masa, plina de lumina, cu vedere spre Catedrala Patriarhala,
⦁ 1 loja si 2 balcoane,
⦁ parchet,
⦁ gresie,
⦁ faianta,
⦁ tamplarie PVC cu geamuri termopan stejar auriu cu jaluzele tip rulou din aluminiu,
⦁ usi moderne interior,
⦁ doua aparate aer conditionat,
⦁ In imediata apropiere se afla cafenele, restaurante, supermarket și alte servicii esențiale, fiind una dintre cele mai dorite zone din oraș.
Cu diverse legături de transport și la o scurtă plimbare până la stațiile de metrou și parcuri, b-dul Libertatii, este locul perfect pentru a vă crea echilibrul ideal între viața profesională și viața privată.
Chiar și magazinele sunt la doar o scurtă plimbare, așa că veți fi întotdeauna recompensat pentru inchirierea într-o poziție excelentă!
Bucuresti, Bulevardul Libertatii, Sector 5
790 Euro/luna 0771.716.068 www.imobiliare-anunturi.ro
Imagine
Inchiriere 3 camere Unirii zona Bulevardul Libertatii

Anunturi Asemanatoare Bucuresti

Pret: 700 Euro/luna discutabil
Zona: Unirii
Ofer spre închiriere ap. 3 camere Bd. Unirii la fântâni, 50 metri de Piața Constituției, mobilat, utilat, vedere fata spate, mai multe detalii, poze, video la telefon.